Több éves tapasztalattal és megelégedéssel járunk Európai útjain.

Kezdetben egy teherautóval költöztettünk, ma már​ szerencsére​ ​minden igényt kielégítő flottával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Minden autónk biztosítással rendelkezik, garanciákkal szállítunk. Profi kiszolgálás, profi csapat.

Vállalkozásunk fő profilja a ​nemzetközi költöztetés, autószállítás​, csomagszállítás. Emellett Palettás-kereskedelmi áruk és minden olyan dolog szállítása, ami befér autóinkba. Nem szelektálunk soha, ami a súlyhatár és terjedelembe befér azt mi szívesen elszállítjuk.

Az Európai Unió minden országába vállalunk fuvarokat, a távolság nem akadály. Mi ​a hét minden napján állunk szállításra készen, legyen akár Ausztria, Németország, Svájc, Hollandia. De többször is szállítottunk már Anglia, Málta, Szardínia szigeteire is.​ Csak egy telefon. Hisz a legjobb választás Európában mi vagyunk...

6
Rólunk mondták
 1. 2016. február 4.

  Németországi költözésünkben segítkezett a csapat. Mindenkinek csaj ajánlani tudom, korrekt áron, pontosan, minden a megbeszéltek szerint történt. És ami nem utolsó, remek hangulatban! Ha bármikor szükség lesz rá, biztosan őket választjuk. Még egyszer köszönjük!

  2016. január 17.

  Bad Salzungenből vitte haza az autónkat Miskolc mellé,a szervezéstől kezdve a kivitelezésig minden korrektül,a leirtaknak ill. a telefonon történt egyeztetésnek megfelelően történt.Nagyon kedves,közvetlen sofőr. Rugalmas,nincsenek rejtett költségek.Legkozelebb ismét veletek!Ahogy megbeszéltük!

  2016. január 17.

  Németországból , Magyarországra szállíttattunk bútorokat . Baráti áron , gyors pakolás , biztonságos fuvar ! Nagyon értik a dolgokat , és nagyon jófejek Legközelebb is őket választom és ajánlom bátran mindenkinek. :)

  2016. január 7.

  Pestről Frankfurtba költözésben segítettek és minden nagyon jól ment, csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha bármi amit szállítani szeretnék arra őket kérem majd az biztos. :)

  2015. november 18.

  A napokban költöztem Frankfurt mellől Pápára! Elég sok dobozom, bútorom volt. De még a legapróbb kis csecsebecsém is, na meg persze én teljes épségben hazaértünk. Köszönet a szervezésnek és a két sofőrnek akik haza hoztak engem és a holmimat! :)

  2015. november 6.

  Sziasztok. Nagyon szuperek, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Rugalmas, gyors, szuper ár! Rengetegszer igénybe vettük a szolgáltatást már, és soha nem volt semmi gond. Csak ajánlani tudjuk.