A szolgáltatásaink árai egyediek. Függ a kilométertől és az áru mennyiségétől. Telefon vagy levelezésben történő megegyezés után a megrendelőlap innen letölthető, majd kitölthető. Nincsenek rejtett költségek. Nincsenek adott fix indulási időpontjaink, tehát a megrendelő által meghatározott időpontban ott vagyunk a helyszínen.

Nem áll módunkban tiltott szerek, fegyverek és egyéb illegális dolgok szállítása. Nem vállalunk felelősséget azért, ha a rendőri intézkedés alá vont járműben a megrendelő csomagjában talált illegális dolgokat lefoglalják és eljárást kezdeményeznek. Ebben az esetben a megrendelő teljes felelősséggel bír.

Az útvonalaink az oldalon megtalálhatóak. Térképpel ellátva megtekinthetőek.

Megrendelőlap (Word)

Megrendelőlap (Excel)

6
Rólunk mondták
 1. 2016. február 4.

  Németországi költözésünkben segítkezett a csapat. Mindenkinek csaj ajánlani tudom, korrekt áron, pontosan, minden a megbeszéltek szerint történt. És ami nem utolsó, remek hangulatban! Ha bármikor szükség lesz rá, biztosan őket választjuk. Még egyszer köszönjük!

  2016. január 17.

  Bad Salzungenből vitte haza az autónkat Miskolc mellé,a szervezéstől kezdve a kivitelezésig minden korrektül,a leirtaknak ill. a telefonon történt egyeztetésnek megfelelően történt.Nagyon kedves,közvetlen sofőr. Rugalmas,nincsenek rejtett költségek.Legkozelebb ismét veletek!Ahogy megbeszéltük!

  2016. január 17.

  Németországból , Magyarországra szállíttattunk bútorokat . Baráti áron , gyors pakolás , biztonságos fuvar ! Nagyon értik a dolgokat , és nagyon jófejek Legközelebb is őket választom és ajánlom bátran mindenkinek. :)

  2016. január 7.

  Pestről Frankfurtba költözésben segítettek és minden nagyon jól ment, csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha bármi amit szállítani szeretnék arra őket kérem majd az biztos. :)

  2015. november 18.

  A napokban költöztem Frankfurt mellől Pápára! Elég sok dobozom, bútorom volt. De még a legapróbb kis csecsebecsém is, na meg persze én teljes épségben hazaértünk. Köszönet a szervezésnek és a két sofőrnek akik haza hoztak engem és a holmimat! :)

  2015. november 6.

  Sziasztok. Nagyon szuperek, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Rugalmas, gyors, szuper ár! Rengetegszer igénybe vettük a szolgáltatást már, és soha nem volt semmi gond. Csak ajánlani tudjuk.